WILDLANDS Emmen

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Emmen

 • Entree WILDLANDS

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022

Wereldwijs in WILDLANDS

Een wereldreis in één dag? In WILDLANDS Emmen kan het! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck. Zo spot je neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en maak een duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs!

Bestellen

vanaf

€ 31

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 16

Veilig Samen Uit in WILDLANDS

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Zo zijn in het park eenrichtingsroutes aangegeven met extra bebording. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en ook zijn er centrale desinfectiepunten aanwezig.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van WILDLANDS, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Zonder reservering is het entreeticket nog niet geldig. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek op de website van WILDLANDS door de numerieke barcode van het entreeticket in te vullen en de gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren rekening mee dat je treinkaartje geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een nieuw entreeticket, neem dit mee tijdens je bezoek. 
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de app of op je mobiel.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • Na aankoop moet je je gewenste bezoekdag reserveren op de website van WILDLANDS met de reserveringscode op de voucher die je van Spoordeelwinkel ontvangt. Je ontvangt vervolgens een reserveringsticket van WILDLANDS.

 • Het reserveringsticket dat je ontvangt van WILDLANDS laat je scannen (geprint of op mobiel apparaat) aan de poort, en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Website
www.wildlands.nl
Hoe kom je er?

Vanaf het station loop je in ongeveer 15 minuten naar het park.

Tickets voor jonge kinderen

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot WILDLANDS is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je daarom een los kaartje bij WILDLANDS.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van WILDLANDS.
Uitzonderingen: WILDLANDS is op 1 januari gesloten.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.