WILDLANDS Emmen

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Emmen

  • Entree WILDLANDS

  • Te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Wereldwijs in WILDLANDS

Een wereldreis in één dag? In WILDLANDS Emmen kan het! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck. Zo spot je neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en maak een duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs!

Bestellen

vanaf

€ 29

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 19

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor WILDLANDS en laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

 

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021, m.u.v. Koningsdag (27 april).

  • De geprinte voucher lever je in bij WILDLANDS en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Website
www.wildlands.nl
Hoe kom je er?

Vanaf het station loop je in ongeveer 15 minuten naar het park.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 t/m 17.00 uur
Uitzonderingen:
Weekenden mei en juni en tussen 1-12 juli en 26-31 augustus
10.00 t/m 18.00 uur
13 juli t/m 25 augustus
10.00 t/m 20.00 uur