Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Goed voorbereid naar de 4Daagse

Van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt Nijmegen weer omgetoverd tot het bruisende middelpunt van de 4Daagse. Om iedereen comfortabel en snel naar Nijmegen te brengen, zetten we vanaf zaterdag 13 juli extra treinen in. 's Ochtends vertrekken treinen vanuit verschillende richtingen eerder, zodat wandelaars op tijd aan de start verschijnen. Gedurende de dag en in de avond rijden extra (lange) treinen op diverse trajecten, zodat ook toeschouwers en feestvierders zorgeloos kunnen reizen.


Praktische informatie

Fiets in de trein

Tijdens de 4Daagse is het mogelijk om je fiets mee te nemen in de trein. Wel gelden hiervoor een aantal regels. Zo mogen fietsen bijvoorbeeld alléén mee tijdens daluren, met een Fietskaart Dal én bij voldoende fietsplekken. Zo zorgen we samen voor een fijne verantwoorde reis, voor iedereen.

Samenreiskorting

Let op: Samenreiskorting is veranderd. Regel je Samenreiskorting met een samenreiscode op ns.nl, in de NS-app of bij de NS-servicebalie. Het is niet meer mogelijk om Samenreiskorting bij een kaartautomaat op een OV-chipkaart te laden.

Reisassistentie

Tijdens de 4Daagse is er op de volgende momenten geen Reisassistentie beschikbaar:

  • 13 t/m 18 juli: vanaf 21.00 uur tot de laatste trein van de dag is er geen Reisassistentie mogelijk
  • 19 juli: vanaf 12.00 uur tot de laatste trein van de dag is er geen Reisassistentie mogelijk

Deze regeling geldt voor reizigers op de trajecten tussen 's-Hertogenbosch-Nijmegen en Arnhem-Nijmegen. Reisassistentie-aanvragen worden telefonisch afgehandeld. Reizigers krijgen een alternatief aangeboden in de vorm van taxi's.

Goed voorbereid op reis

Vanaf 10 dagen voor vertrek kun je je reis plannen met de NS Reisplanner in de NS-app of op NS.nl. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast voor je terugreis!

Veel plezier en een fijne en sportieve 4Daagse!