Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Nijmegen

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Nijmegen. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje
Skyline van stad met water op de voorgrond

Nijmegen: gemoedelijke stad vol historie

Stap aan boord van de trein naar Nijmegen, een van de oudste maar ook gezelligste steden van het land. Vanaf het station sta je zo middenin het bruisende hart van deze studentenstad. Ontdek de charme van de historische binnenstad en geniet van het uitzicht vanaf de St. Stevenstoren. In Nijmegen kun je fantastisch shoppen en langs vintage winkels struinen. Voor cultuur ben je ook aan het juiste adres, bijvoorbeeld in het Valkhof Museum. Even uitwaaien kan in een van de groene stadsparken, zoals het Kronenburgerpark, Valkhofpark en het Goffertpark. Nijmegen staat ook bekend om haar fijne horeca. Proef lokale lekkernijen en vernieuwende gerechten in gastvrije cafés. Nijmegen is de ultieme bestemming voor een uitje met de trein. Ervaar het zelf en laat je verrassen!

Hoek van plein met oude gevelhuizen

Stations in Nijmegen

Er zijn 5 stations in Nijmegen, verspreid over de hele stad. Zo is er altijd een in de buurt. De stations zijn:

  • Nijmegen Centraal
  • Nijmegen Heyendaal
  • Nijmegen Lent
  • Nijmegen Goffert
  • Nijmegen Dukenburg

Populaire treintrajecten van en naar Nijmegen

Nijmegen, eenvoudig te bereiken per trein vanuit diverse richtingen. Verken deze levendige stad en ontdek directe treinroutes naar Arnhem, Utrecht, Den Bosch, Roermond en Zutphen. Stap aan boord en laat je verrassen door de lokale sfeer, historische bezienswaardigheden en de prachtige ligging aan de Waal. De trein maakt reizen naar Nijmegen moeiteloos. Plan je reis vandaag nog!

Reizen naar Nijmegen Reizen vanuit Nijmegen
Arnhem - Nijmegen Nijmegen - Arnhem
Amsterdam - Nijmegen  Nijmegen - Amsterdam
Utrecht - Nijmegen Nijmegen - Utrecht
Zutphen - Nijmegen Nijmegen - Zutphen
Roermond - Nijmegen Nijmegen - Roermond

Naar Nijmegen vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.