Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Schiphol

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Schiphol Airport. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Schiphol Airport, het internationale knooppunt van Nederland

Stap aan boord en ervaar de start van jouw avontuur op Schiphol Airport, het dynamische internationale luchtvaartknooppunt. Deze hub verwelkomt reizigers met grenzeloze mogelijkheden en wereldwijde connecties. Terwijl je de trein naar Schiphol neemt, voel je de spanning van nieuwe bestemmingen en internationale ontmoetingen in de lucht.

Geniet van het indrukwekkende schouwspel van opstijgende en landende vliegtuigen, terwijl je de wereld binnen handbereik ziet liggen. Ontdek een scala aan diverse eetgelegenheden en winkels, weerspiegeling van de wereldwijde sfeer, en laat je inspireren door de mogelijkheden van reizen.

Of het nu gaat om een exotische bestemming of de terugkeer naar huis, Schiphol Airport maakt de reis even opwindend als de uiteindelijke bestemming. Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar de boeiende wereld van reizen en avontuur die op jou wacht op Schiphol Airport!

Populaire treintrajecten van en naar Schiphol Airport

Reis zorgeloos met de trein naar Schiphol Airport, het internationale knooppunt van Nederland. Met moeiteloze treinverbindingen vanuit alle richtingen is de luchthaven gemakkelijk bereikbaar. Stap aan boord en geniet van het comfort terwijl je snel naar deze luchthaven reist. Van de trein stap je snel over op het vliegtuig. Of andersom natuurlijk!  Kom met de trein naar Schiphol Airport - de ultieme start van je ontdekkingsavontuur. Plan je reis vandaag nog!

Reizen naar Schiphol Airport Reizen vanaf Schiphol Airport
Amsterdam - Schiphol Airport Schiphol Airport - Amsterdam
Utrecht - Schiphol Airport  Schiphol Airport - Utrecht
Den Haag - Schiphol Airport Schiphol Airport - Den Haag
Rotterdam - Schiphol Airport Schiphol Airport - Rotterdam
Leiden - Schiphol Airport Schiphol Airport - Leiden

Naar Schiphol Airport vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.