Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Tilburg

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Tilburg. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje
Luchtfoto van haven met bomen en gebouwen

Tilburg: tegendraads en verrassend

Stap in de trein naar Tilburg voor een bezoek aan deze levendige Brabantse stad. Laat je charmeren door de oude binnenstad en bewonder de gevarieerde architectuur. Een hoogtepunt van Tilburg is de prachtige Piushaven, waar je kunt genieten van sfeervolle terrasjes aan het water en een ontspannen sfeer. Maar ook de Spoorzone is een bezoekje waard. Dit gebied combineert de rijke geschiedenis van de stad met innovatie en creativiteit.

Wil je meer weten over de historie van Tilburg? Ga dan zeker naar het Textielmuseum en leer meer over de rol die textiel speelde in de ontwikkeling van de stad. Voor de liefhebbers is er een divers winkelaanbod, van grote winkelketens tot boetiekjes met unieke vondsten. Voor een culturele ervaring kun je een bezoek brengen aan het De Pont Museum of genieten van een voorstelling in Theaters Tilburg. En als het op culinair gebied aankomt, zijn er tal van fijne eetgelegenheden.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze stad en ontdek Tilburg op je eigen tempo!

Verlichte etalage in winkelstraat bij nacht

Stations in Tilburg

Er zijn 3 stations in Tilburg. De stations zijn:

  • Station Tilburg
  • Tilburg Reeshof
  • Tilburg Universiteit

Populaire treintrajecten van en naar Tilburg

Je kunt Tilburg makkelijk bereiken met de trein vanuit diverse richtingen. Verken deze levendige stad en ontdek directe treinroutes naar Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Stap aan boord en laat je verrassen door de unieke sfeer, stoere locaties en groene verrassingen. De trein maakt reizen naar Tilburg moeiteloos. Plan je reis vandaag nog!

Reizen naar Tilburg Reizen vanuit Tilburg
Eindhoven - Tilburg Tilburg - Eindhoven
Amsterdam - Tilburg  Tilburg - Amsterdam
Utrecht - Tilburg Tilburg - Utrecht
Den Haag - Tilburg Tilburg - Den Haag
Rotterdam - Tilburg Tilburg - Rotterdam

Naar Tilburg vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.