Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Lowlands

18 + 19 + 20 augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise. Koop hier je treinkaartje naar Lowlands en sla de wachtrij bij de kaartautomaat over!

  • Direct online vervoer kopen
  • De gratis pendelbus brengt je tot vlakbij de polsbandjestent
  • Het groenste vervoer naar het festival

Kies je vervoerbewijs

Lowlands Meerdaagsretour

Voltarief retour naar station Lelystad of Dronten

Het retour bestaat uit twee treinkaartjes, beide treinkaartjes zijn de hele dag te gebruiken op 17, 18, 19, 20 of 21 augustus 2023.

Groepsticket Daluren

Groepsticket Daluren heenreis

2 t/m 7 personen

Reis voordelig met een groep in de daluren. Ben je met 7 personen? Dan betaal je p.p. € 7,15 voor een enkele reis naar station Lelystad of Dronten.

Groepsticket Daluren

Groepsticket Daluren terugreis

2 t/m 7 personen

Reis voordelig met een groep in de daluren. Ben je met 7 personen? Dan betaal je p.p. € 7,15 voor een enkele reis vanaf station Lelystad of Dronten.

Bereikbaarheid met de trein

Lowlands is uitstekend bereikbaar met de trein. Met NS reis je op een relaxte, snelle en bovendien duurzame manier naar Biddinghuizen. En met de speciale aanbiedingen is een treinreis naar Lowlands ook nog eens supervoordelig!

Op treinstations Lelystad en Dronten staan gratis pendelbussen klaar om je tot vlakbij de polsbandjestent te brengen waardoor je zo naar binnen loopt. Ook als je met het ov komt kun je er dus als eerste bij zijn. Op de terugreis rijdt de pendelbus zonder dat je hoeft te wachten het parkeerterrein af. 

Goed om te weten

  • Op donderdagochtend vertrekt de eerste pendelbus vanaf zowel Lelystad als Dronten om 07.00 uur ’s ochtends. De laatste pendelbus gaat op maandag om 14.00 uur.
  • De treinkaartjes zijn persoonsgebonden en kunnen na aankoop niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.
  • Reis je met een treinkaartje dat geldig is tijdens de daluren? Dan is je treinkaartje geldig op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, van 9.00 tot 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag.
  • Laad je e-tickets voordat je op reis gaat op je mobiel in de NS-app. Afdrukken kan natuurlijk ook.
  • Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  • Inchecken hoeft niet met een e-ticket. Poortjes met een barcodelezer kunnen worden geopend met het e-ticket in de NS-app.
  • Wil je meldingen ontvangen over jouw treinreis? Dit kun je aanzetten in de NS-app.

Heb je de NS-app nog niet? Download ‘m dan gratis in de App Store of Google Play.