Naar content

Hoofdnavigatie

Bewaakte fietsenstalling met servicemedewerkers

Bij een bewaakte fietsenstalling met service is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. Je vindt bewaakte fietsenstallingen op de meeste grote stations.


Waarom kiezen voor een bewaakte fietsenstalling?

  • Je fiets staat veilig en droog 
  • Ruime openingstijden
  • Service voor je fiets: fietsreparaties en –accessoires
  • Steeds vaker de eerste 24 uur gratis stallen
  • Beschikbaar op veel grotere stations

Bewaakt stallen en service voor je fiets

Bewaakte stallingen met servicemedewerkers zijn op de meeste locaties open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. In de meeste stallingen kun je bij Fiets & Service terecht voor fietsreparaties en –accessoires. 

Kies de vorm die bij jou past

Betaald stallen met een jaarabonnement

Met een Jaarabonnement Fietsenstalling heb je onbeperkt toegang tot één fietsenstalling, voor een vast bedrag per maand. Je jaarabonnement wordt direct na het bestellen geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je dus meteen gebruiken. 

Bestel jouw Jaarabonnement Fietsenstalling

Stallen op rekening: het gemak van achteraf betalen

Met Stallen op rekening betaal je maandelijks achteraf voor het aantal keren dat je je fiets hebt gestald. In de fietsenstalling check je gemakkelijk in en uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het eind van de maand betaal je via automatische incasso. 

Vraag gratis Stallen op rekening aan

Per keer betalen in de stalling

Je kunt ook in de stalling betalen, per keer dat je je fiets stalt. Dit doe je gemakkelijk met je pinpas, wanneer je de stalling met je fiets weer verlaat. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Heb je een NS-Business Card?

Lees hier alles over je fiets stallen met een NS-Business Card.