Naar content

Hoofdnavigatie

Bewaakte zelfservice stallingen

Een zelfservice fietsenstalling heeft een geautomatiseerde in- en uitgang met toegangspoortjes en wordt bewaakt door beveiligingscamera’s. In sommige stallingen is ook een beheerder aanwezig. Op deze locaties stal je eenvoudig je fiets met je OV-chipkaart. Bewaakte zelfservice stallingen zijn vaak te vinden op middelgrote stations.


Waarom kiezen voor een bewaakte zelfservice stalling?

  • Volledig geautomatiseerde in- en uitgang met cameratoezicht
  • Ruime openingstijden
  • Toegang met je OV-chipkaart
  • Eenvoudig betalen met je pinpas

Geautomatiseerde stallingen met camerabewaking

Bewaakte zelfservice stallingen zijn geautomatiseerde stallingen met beveiligde toegang en camerabewaking. Je vindt deze stallingen op veel middelgrote stations waar geen bewaakte stalling aanwezig is. De zelfservice stallingen zijn altijd open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein.

Kies de vorm die bij jou past

Betaald stallen met een jaarabonnement

Met een Jaarabonnement Fietsenstalling heb je onbeperkt toegang tot één fietsenstalling, voor een vast bedrag per maand. Je jaarabonnement wordt direct na het bestellen geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je dus meteen gebruiken. 

Bestel jouw Jaarabonnement Fietsenstalling

Stallen op rekening: het gemak van achteraf betalen

Met Stallen op rekening betaal je maandelijks achteraf voor het aantal keren dat je je fiets hebt gestald. In de fietsenstalling check je gemakkelijk in en uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het eind van de maand betaal je via automatische incasso. 

Vraag gratis Stallen op rekening aan

Per keer betalen in de stalling

Je kunt ook in de stalling betalen, per keer dat je je fiets stalt. Dit doe je gemakkelijk met je pinpas, wanneer je de stalling met je fiets weer verlaat. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Heb je een NS-Business Card?

Lees hier alles over je fiets stallen met een NS-Business Card.