Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Vandaag is geen dag hetzelfde

Regel je hele reis gemakkelijk via de NS-app

Plan je reis

Regel je hele reis van deur tot deur

Elke dag is anders. Of je nu naar je werk gaat, familie bezoekt of een dagje uit gepland hebt staan: met NS kun je gemakkelijk, flexibel én elke dag weer kiezen voor de reis die past bij jouw behoeften van dat moment.

Huur een OV-fiets en je hebt de vrijheid om te gaan waar je wilt en wanneer je vertrekt. Of parkeer je auto bij een van de 270 P+R locaties. Je kunt ook met de bus, tram of metro naar je werk of opleiding. Liever met je eigen fiets op pad? Bij elk station is er wel een fietsenstalling. En wist je dat je ook een Greenwheels deelauto kunt huren? Zo heb je altijd een auto wanneer jij het nodig hebt, maar dan zonder gedoe en kosten van een eigen auto. Waar ga jij naartoe vandaag?

OV-fiets

Voor het laatste stukje van je reis

P+R

Parkeer je eigen auto bij het station

Greenwheels Deelauto

Een auto als het jou uitkomt

Elke reis begint in de NS-app

Natuurlijk gebruik je de NS-app voor het plannen van je vertrouwde treinreis. Maar we bieden daarnaast ook diensten en services voor het plannen van je gehele reis, van deur tot deur. Zo check je eenvoudig de beschikbaarheid van OV-fietsen of Greenwheels deelauto's. Of vind je snel de dichtstbijzijnde P+R, als je deels met je eigen auto reist. Ook handig: real-time zien of je trein of bus er al aan komt.

Heb je de NS-app nog niet? Download ‘m dan gratis in de App Store of Google Play.

Ontdek welke diensten vandaag bij jou passen.