Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Bewaakte fietsenstalling met medewerkers

Bij een bewaakte fietsenstalling met medewerkers is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. Je vindt bewaakte fietsenstallingen op de meeste grote stations.


Wat zijn de voordelen van een bewaakte fietsenstalling?

  • Je fiets staat veilig en droog
  • Open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein
  • Steeds vaker de eerste 24 uur gratis stallen
  • Geen betaling meer nodig in de stalling met Stallen op Rekening
  • Service voor je fiets: fietsreparaties en accessoires

Bewaakt stallen en service voor je fiets

In de meeste stallingen kun je bij Fiets & Service terecht voor fietsreparaties en –accessoires. Extra handig: bij kleine reparaties kun je je fiets vaak dezelfde dag nog ophalen!

Kies de vorm die bij jou past

Betaald stallen met een jaarabonnement

Met een Jaarabonnement Fietsenstalling heb je onbeperkt toegang tot één fietsenstalling, voor een vast bedrag per maand. Je jaarabonnement wordt direct na het bestellen geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je dus meteen gebruiken.

Stallen op rekening: het gemak van achteraf betalen

Met Stallen op rekening betaal je maandelijks achteraf voor het aantal keren dat je je fiets hebt gestald. In de fietsenstalling check je gemakkelijk in en uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het eind van de maand betaal je via automatische incasso. Voor Stallen op rekening meld je je eenmalig gratis aan. Vervolgens kun je er in alle stallingen gebruik van maken.

Heb je een NS Flex-abonnement?
Dan stal je automatisch op rekening en betaal je achteraf.

Per keer betalen in de stalling

Je kunt ook in de stalling betalen, per keer dat je je fiets stalt. Dit doe je gemakkelijk met je pinpas, wanneer je de stalling met je fiets weer verlaat. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Heb je een NS Flex-abonnement?

Met een NS Flex-abonnement hoef je je niet aan te melden voor Stallen op rekening. Je kunt al direct je fiets stallen met je OV-chipkaart. De eventuele kosten voor het stallen staan aan het einde van de maand op je factuur in Mijn NS.

Heb je een NS-Business Card?

Lees alles over je fiets stallen met een NS-Business Card.