Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Bewaakte zelfservice fietsenstalling

Een zelfservice fietsenstalling heeft een geautomatiseerde in- en uitgang met toegangspoortjes en wordt bewaakt door beveiligingscamera’s. Op deze locaties stal je eenvoudig je fiets met je OV-chipkaart. Bewaakte zelfservice stallingen zijn vaak te vinden op middelgrote stations en zijn altijd open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein (niet het Nachtnet).


Wat zijn de voordelen van een bewaakte zelfservice stalling?

  • Je fiets staat droog en veiliger. Stal zo veilig mogelijk door een tweede slot te gebruiken.
  • Open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.
  • Toegang met je OV-chipkaart.
  • Eenvoudig betalen met je pinpas.
  • Sneller stallen met Stallen op rekening.

Kies de vorm die bij jou past

Betaald stallen met een jaarabonnement

Met een Jaarabonnement Fietsenstalling heb je onbeperkt toegang tot één fietsenstalling, voor een vast bedrag per maand. Je jaarabonnement wordt direct na het bestellen geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je dus meteen gebruiken.

Stallen op rekening: het gemak van achteraf betalen

Met Stallen op rekening betaal je maandelijks achteraf voor het aantal keren dat je je fiets hebt gestald. In de fietsenstalling check je gemakkelijk in en uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het eind van de maand betaal je via automatische incasso. Voor Stallen op rekening meld je je eenmalig gratis aan. Vervolgens kun je er in alle stallingen gebruik van maken.

Per keer betalen in de stalling

Je kunt ook in de stalling betalen, per keer dat je je fiets stalt. Dit doe je gemakkelijk met je pinpas, wanneer je de stalling met je fiets weer verlaat. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Heb je een NS-Business Card?