Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Beschadigd product deur-tot-deurdienst

Als er onverhoopt iets niet goed werkt of als er schade is aan de (OV-)fiets of fietskluis, meld dit dan aan de stallinghouder én stuur een e-mail naar info@ov-fiets.nl.


Schade aan de OV-fiets?

  • Als u schade aan ons doorgeeft, vermeld dan ook het fietsnummer. U kunt uw e-mail sturen naar info@ov-fiets.nl.
  • Heeft u de OV-fiets bij een zelfservice huurlocatie hebt gehuurd? Dan kunt u de melding van de schade bij het inleveren aan het toegangs- en betalingssysteem doorgeven.
  • Een lekke band onderweg? Breng de OV-fiets dan terug naar de stalling. De band wordt daar kosteloos geplakt of vervangen. Als u uw fiets ergens anders laat repareren, vergoeden wij deze kosten niet.
  • Is er schade aan de OV-fiets als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt de schade op u verhaald.

Uw toegangspas werkt niet

Gebruik de SOS-knop bij de ingang van de stalling als uw toegangspas niet werkt. Een medewerker helpt u via de luidspreker verder.

Uw toegangspas verloren

Het verlies van de pas meldt u bij onze Klantenservice, via het storingsformulier. Na de melding maken we een nieuwe toegangspas voor u aan. De borg voor de nieuwe pas bedraagt € 20. De borg van de oude pas vervalt. Wij sturen de nieuwe toegangspas naar het adres dat u aan ons opgeeft.

Uw fiets in de fietsenstalling beschadigd

Meld dit zo snel mogelijk bij de beheerder van de fietsenstalling. Als de beheerder niet aanwezig is, kunt u dag en nacht bellen met onze Klantenservice. U wordt dan verder geholpen.

Uw fiets laten repareren

In de bewaakte fietsenstalling wordt uw fiets snel en vakkundig gerepareerd. Voor de meeste locaties geldt dat als u uw fiets ’s ochtends heeft gebracht, deze ’s avonds gerepareerd is als u terugkomt. Raadpleeg Fietsvoorzieningen per station om te zien of er op uw station een bewaakte fietsenstalling is.

Uw fietskluis is beschadigd

Meld een eventuele beschadiging van uw fietskluis via telefoonnummer 030 - 7515155 (dag en nacht bereikbaar) of via het online formulier. Reparatie van de fietskluis duurt maximaal 4 werkdagen.