Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Reiniging

Een schone trein zorgt niet alleen voor een prettige reis, het geeft ook een veilig gevoel. Daarom zorgen we voor grondige schoonmaak van treinen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, van binnen én van buiten. En omdat we kritisch zijn op ons eigen werk, werken we met nauwe samen met onze externe partijen. Ook hebben we keurders in dienst die de kwaliteit van de reiniging beoordelen.


Schoonmaak treininterieur

Treinen worden in Nederland intensief gebruikt. Om reizigers iedere dag weer een prettige reis te bieden, werken wij dag en nacht om te voldoen aan de wensen van de klant. Een nette zitplaats is hierbij het belangrijkst. We schenken daarom veel aandacht aan de stoelen en tafeltjes.

Reiniging buitenkant

Natuurlijk houden we ook de buitenkant van de treinen goed schoon. Daarvoor hebben we meerdere treinwasinstallaties, automatisch of handbediend. Deze staan verspreid door Nederland op onze servicelocaties.

Graffiti: speciale aanpak vereist

Soms is gewone reiniging niet genoeg. Zo hebben we een speciale aanpak na calamiteiten of voor verwijdering van graffiti. Die ook nog aan strenge eisen moet voldoen. We zetten hiervoor speciaal opgeleide medewerkers in.

Advies over reiniging

Na jarenlange ervaring hebben we veel kennis over reiniging van treinen. Die kennis nemen we mee in ons advies aan klanten. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van nieuwe treinen of revisie van bestaande treinen. Ook denken we mee over welke kleuren en materialen de beste keuze zijn met het oog op schoonmaak.