Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Abonnement verlengen

Een jaarabonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd.


Wij laten het je weten als jouw nieuwe contractjaar begint

Je ontvangt een bericht wanneer jouw doorlopende abonnement wordt vernieuwd. Dit doen wij 7 weken voor de einddatum van elk contractjaar. Na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van een maand.

Abonnement op jouw NS-Business Card

Heb je een abonnement op jouw NS-Business Card, dan hoef je jouw abonnement niet te verlengen. Het abonnement loopt automatisch door.

Maandabonnement verlengen

Vanwege ons vernieuwde abonnementenaanbod zijn onze maandabonnementen per 1 september 2020 niet meer verkrijgbaar. Wel kun je overstappen naar NS Flex. Met NS Flex kun je ieder abonnement maandelijks wijzigen of pauzeren.

Overstappen naar een ander abonnement

Wil je overstappen naar een ander NS-abonnement, dan is dit bij de meeste abonnementen mogelijk na het eerste contractjaar. Op het moment dat je een nieuw abonnement op jouw OV-chipkaart zet, wordt het oude abonnement automatisch beëindigd.

Jaarabonnement fietsenstalling

Heb je een jaarabonnement bij een NS Fietsenstalling, dan loopt dit vanzelf af aan het einde van de looptijd van jouw abonnement. Je kunt het abonnement wel weer met een jaar verlengen.