Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Amsterdam & Region Travel Ticket

Vanaf € 21 reis je 1, 2 of 3 dagen onbeperkt met al het openbaar vervoer door Amsterdam en regio.

Bestel nu

Zorgeloos reizen met het OV in Amsterdam en regio Amsterdam

Met het Amsterdam Region Travel Ticket reis je onbeperkt door Amsterdam en de omliggende regio met maar 1 kaartje. Zo heb je geen gedoe met losse kaartjes en je bent goedkoper uit.

Goed om te weten

Verschillende tickets
1-dag (€ 21), 2-daags (€ 31,50) en 3-daags (€ 40,50) ticket beschikbaar.

Inclusief plattegrond
Inclusief een handige plattegrond met alle hoogtepunten in Amsterdam en de omliggende regio.

Het Amsterdam & Region Travel Ticket online kopen

Je koopt dit kaartje online als voucher bij Discover Holland. Deze voucher ruil je later in voor een Amsterdam & Region Travel Ticket bij een station met een NS Tickets & Servicebalie of bij de toeristenautomaten op de stations Schiphol Airport en Amsterdam Centraal.

Het Amsterdam & Region Travel Ticket is ook direct te koop bij alle stations met een NS Tickets en Servicebalie.

Geldigheid

Trein

Met het Amsterdam Travel Ticket reis je onbeperkt in de 2e klas met de trein van en naar elk van de volgende stations in Amsterdam en omliggende regio Amsterdam:

Amsterdam en directe omgeving: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Diemen, Diemen Zuid en Duivendrecht.

Richting Almere: Almere Buiten, Almere Muziekwijk, Almere Centrum, Almere Oostvaarders, Almere Parkwijk, Almere Poort en Lelystad Centrum.

Richting Hilversum: Weesp, Hilversum, Hilversum Media Park, Hilversum Sportpark, Naarden-Bussum.

Richting Purmerend/Uitgeest: Zaandam, Zaandam Kogerveld, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans en Uitgeest.

Richting Haarlem: Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Halfweg-Zwanenburg, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Overveen en Zandvoort aan Zee.

Richting Schiphol: Schiphol Airport en Hoofddorp.

Tram, bus, metro en veerboot

Het ticket is te gebruiken voor alle trams, (nacht-)bussen, metro’s en veerboten van de GVB, EBS, Keolis en Connexxion in Amsterdam en Regio Amsterdam.

Vanaf welk moment is het ticket geldig?

Het ticket is geldig vanaf het moment dat je voor het eerst incheckt tot 4 uur ‘s ochtends na de laatste dag dat het ticket geldig is (de geldigheidsduur bedraagt 1, 2 of 3 dagen afhankelijk van het soort ticket). De dag begint om 00.00 uur (middernacht). Voorbeeld: als je op woensdag om middernacht met je 2-daagse ticket incheckt, is je ticket tot vrijdagochtend 4.00 uur geldig.

Op alle producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Algemene Voorwaarden voor het vervoer van Reizigers en Handbagage van de Nederlandse Spoorwegen (AVR-NS)

Eenmalige chipkaart

Amsterdam Region Travel Ticket als eenmalige chipkaart

Het ticket is een eenmalige chipkaart. Je checkt aan het begin van je reis in en aan het einde van je reis weer uit.

In- en uitchecken met je Amsterdam Region Travel Ticket

Houd je Amsterdam Region Travel Ticket bij een paaltje of poortje. Zo check je in voor je treinreis. Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. Je checkt per vervoerder in en uit. Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro. Je checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat je incheckt bij een andere vervoerder.

Veelgestelde vragen

  • Voor wie is het Amsterdam & Region Travel Ticket?

    Het Amsterdam Region Travel Ticket is handig voor buitenlandse toeristen, maar mag door iedereen gebruikt worden.

  • Hoe reis ik met het Amsterdam Region Travel Ticket?

    Met een ticket wordt op dezelfde wijze gereisd als met een gewone eenmalige OV-chipkaart. Je checkt in en uit per vervoerder.