Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Laat jezelf gaan!

Eindelijk! We kunnen weer overal naartoe met de trein. En nog voordelig ook, want met onze Dagretour Dal reis je voor €17,50 naar elk station in Nederland.

Direct kopen

We hebben er zó lang naar uitgekeken. Samen naar het strand, een dag winkelen en een terrasje pakken in een andere stad of eindelijk weer eens naar die verre vriend. Laat jezelf weer gaan en reis voordelig met het Dagretour Dal! 

Voordelig op pad

Voor € 17,50 heen en weer over het traject van jouw keuze in Nederland. Koop 1, 2 of 3 kaartjes in één aankoop.

Actieperiode

Het Dagretour Dal is te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021. Uitgezonderd 3, 4 en 5 september.

Daluren

Geldig op ma.-vr. van 00.00 tot 6.30 uur, 9.00 tot 16.00 uur en na 18.30 uur. Za., zo. en feestdagen de hele dag.

Waar ga jij naartoe vandaag?

Wat je plannen ook zijn, we brengen je er graag naartoe. En nog voordelig ook. Want met het Dagretour Dal reis je voor maar € 17,50 naar elke bestemming in Nederland. Meteen een paar kaartjes kopen? Kies er dan voor om 2 of 3 kaartjes in één aankoop te kopen, de bestemming kun je later kiezen. Dus, waar wacht je nog op? Laat jezelf weer gaan!

Product 2e klasse 1e klasse
Dagretour Dal (1 kaartje) € 17,50 € 23,50
Dagretour Dal (2 kaartjes) € 35 € 47
Dagretour Dal (3 kaartjes) € 52,50 € 70,50

Goed om te weten

Alle zitplaatsen in de trein mogen gebruikt worden. Een mondkapje is verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten bij het betreden van het stationsgebouw. Daarnaast vragen we je waar mogelijk afstand te bewaren. 

Krijg inzicht in de verwachte drukte per trein en meld jouw treinreis aan via de Treinwijzer in je NS-account. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht. 

Op het Dagretour Dal zijn actievoorwaarden van toepassing. 

Manon Dekker over het Dagretour Dal

"Elk jaar ga ik een dagje winkelen met mijn moeder en oma, maar vorig jaar kon dat niet. Deze zomer gaan we zeker weer winkelen in Maastricht! En met mijn vriendinnen ben ik ook al plannen aan het maken, in onze appgroep komt elke dag wel weer een nieuw idee voorbij." – Manon (34)

Manon uit Houten

Veelgestelde vragen over het Dagretour Dal

 • Wanneer is het Dagretour Dal geldig?

  Het Dagretour Dal is te koop t/m 31 augustus en te gebruiken op een datum naar keuze in de periode tot en met 30 september 2021, met uitzondering van 3, 4 en 5 september 2021. 

  Het Dagretour Dal is alleen geldig in de daluren: op doordeweekse dagen van 00.00 tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag. Je mag alleen tijdens die tijden in de trein zitten.

 • Hoe kies ik een reisdatum en traject voor het Dagretour Dal?

  Tijdens het bestellen van het Dagretour Dal kies je een reisdatum en traject, en download je vervolgens je treinkaartje. Weet je nog niet wanneer je gaat reizen? Kies dan 'Reisdatum en traject later kiezen'. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link naar je persoonlijke pagina waarop je tot 30 september 2021 een reisdatum en traject kunt kiezen en je treinkaartje kunt downloaden.

 • Is het Dagretour Dal ook geldig bij andere treinvervoerders?

  Het actieticket Dagretour Dal is geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. En in QBuzz.

  Het Dagretour Dal is niet geldig in Thalys, Eurostar en NightJet.

  Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf een toeslag.

 • Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik het Dagretour Dal niet gebruik?

  Nee, restitutie of het wijzigen van het treinkaartje is helaas niet mogelijk.

 • Is het Dagretour Dal geldig in combinatie met andere kortingen en acties?

  Samenreiskorting is niet mogelijk in combinatie met het Dagretour Dal. Het Dagretour Dal is ook niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Ook interessant voor jou