Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Bestemming Centraal

Van een stoomtrein in Apeldoorn tot monumentale zuilen in Sneek. In de YouTube-serie 'Bestemming Centraal in 60 seconden' laten stationsmanagers je zien waarom een bezoek aan hun station de moeite waard is. Of, als je er toch al komt, eens langer bij stil te staan. Met een vlogcamera, in één minuut.


Station Haarlem

In aflevering 6 van Bestemming Centraal neemt stationsmanager Dick je mee langs de historische tegeltableaus, de Art Deco versieringen en het oude seinhuis in Haarlem. En wist je dat het station regelmatig decor is voor speelfilms?

Stationsmanager Dick over zijn station Haarlem

Station Enkhuizen

In aflevering 5 van Bestemming Centraal laat stationsmanager Harry zien welke uitjes je kunt maken vanaf station Enkhuizen. En hij nodigt je uit voor een drankje en een hapje op het terras met uitzicht op het water!

Stationsmanager Harry over zijn station Enkhuizen

Station Dordrecht

In aflevering 4 van Bestemming Centraal laat stationsmanager Margriet zien wat er allemaal te doen is in en rondom haar station Dordrecht. Maak bijvoorbeeld eens een mooie, monumentale wandeling door de stad. En ben je al in de waterbus gestapt?

Stationsmanager Margriet over haar station Dordrecht

Station Sneek

In aflevering 3 van Bestemming Centraal neemt stationsmanager Marco je mee naar de monumentale zuilen en een oude loc in Sneek. En ben je al eens in het Modelspoor Museum geweest?

Stationsmanager Marco over zijn station Sneek

Station Baarn

In aflevering 2 van Bestemming Centraal geeft stationsmanager Rik je een exclusief kijkje in de koninklijke wachtkamer van Baarn. En wist je al dat Baarn twee stationsgebouwen heeft?

Stationsmanager Rik over zijn station Baarn

Station Apeldoorn

In aflevering 1 van Bestemming Centraal neemt stationsmanager Geoffrey je mee naar de leukste plekken op zijn station Apeldoorn.

Stationsmanager Geoffrey over zijn station Apeldoorn