SEA LIFE Scheveningen

Inbegrepen

 • Dagretour naar Den Haag Centraal + tram

 • Entree SEA LIFE Scheveningen

 • Te koop en geldig van 15 april t/m 30 juni 2023. M.u.v. Koningsdag.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld

De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt! SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria. Ontmoet de otters, roggen, zeepaardjes, pinguïns en nog veel meer. In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen met prachtige koralen.

Loop door de onderwatertunnel omringd door 180.000 liter water waar de zeedieren vlak boven je hoofd zwemmen. In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud, waar je de prachtige bewoners ziet zoals de piranha’s.

Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA LIFE kan dit! Onder begeleiding van een medewerker zoom je in op anemonen. Heel voorzichtig kan je ze ook aanraken om hun tentakeltjes te voelen. SEA LIFE is bijna geheel overdekt, dus ook een ideaal uitje op een regenachtige dag of om even lekker af te koelen tijdens een zomerse dag.

Bestellen

vanaf

€ 44

Kinderen € 20

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Houd de voucher die je per e-mail van Spoordeelwinkel hebt ontvangen bij de hand. Ga naar de Reserveringssite van SEA LIFE. Kies onder 'Tijdslot reservering - vooraf geboekte tickets & jaarpassen' voor 'Boek nu' om je bezoekdag en starttijd te reserveren. Houd er bij de starttijd rekening mee dat je treinkaartje alleen geldig is in de daluren.
 4. Na het maken van de reservering ontvang je een reserveringsbewijs van SEA LIFE. Neem deze samen met je voucher mee tijdens je bezoek.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. De treinkaartjes kun je laden in de NS-app. Uitprinten kan ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig van 15 april t/m 30 juni 2023. M.u.v. Koningsdag.

 • Boek voor je bezoek een tijdslot op www.visitsealife.com/scheveningen/reserveren.

 • Verzilver nu het treinticket voor de datum die je geboekt hebt.

 • Neem je voucher en je reserveringsbewijs mee en toon deze bij SEA LIFE op je telefoon of geprint. Dit is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt het treinticket, de voucher en reserveringsbewijs niet wijzigen of annuleren en niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De voucher en het reserveringsbewijs zijn geldig voor 1 persoon en zijn alleen te gebruiken in combinatie met het treinticket van deze aanbieding.

 • Je kunt het treinticket, de voucher en het reserveringsbewijs niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Website
SEA LIFE Scheveningen
Hoe kom je er?

Met tram 9 vanaf Den Haag Centraal ben je binnen 15 minuten in Scheveningen (halte Kurhaus). Dan is het nog 5 minuten lopen naar SEA LIFE.

Openingstijden
1 t/m 26 december
10.00 - 17.00 uur.
27 t/m 31 december
10.00 uur t/m 18.00 uur.
De entree sluit één uur voor sluitingstijd.
Extra informatie

Honden zijn niet toegestaan.