SEA LIFE Scheveningen

Inbegrepen

 • Dagretour naar Den Haag Centraal + tram

 • Entree SEA LIFE Scheveningen

 • Te koop t/m 31 maart en geldig t/m 30 april 2023. M.u.v. Koningsdag.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld

De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt! Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren vlak boven jouw hoofd zwemmen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende zeedieren zoals de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud. Je ziet er de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder piranha’s.

Heb je wel eens een duik genomen zonder nat te worden? Dat kan in de onderwatertunnel! Omringd door 180.000 liter water kijk je naar de zeedieren en prachtige koralen. Sta versteld van de magische onderwaterwereld waarin de vissen en haaien boven je zwemmen. Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA LIFE kan dit! Durf jij het aan?

Bestellen

vanaf

€ 42,50

Kinderen € 18,50

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Houd de voucher die je per e-mail van Spoordeelwinkel hebt ontvangen bij de hand. Ga naar de Reserveringssite van SEA LIFE, en kies onder 'Tijdslot reservering - vooraf geboekte tickets & jaarpassen' voor 'Boek nu' om je bezoekdag en starttijd te reserveren. Houd er bij de starttijd rekening mee dat je treinkaartje alleen geldig is in de daluren.
 4. Na het maken van de reservering ontvang je een reserveringsbewijs van SEA LIFE. Neem deze samen met je voucher mee tijdens je bezoek.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. De treinkaartjes kun je laden in de NS-app. Uitprinten kan ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 maart 2023 én geldig t/m 30 april 2023. M.u.v. Koningsdag.

 • Boek voor je bezoek een tijdslot op www.visitsealife.com/scheveningen/reserveren.

 • Verzilver nu het treinticket voor de datum die je geboekt hebt.

 • Neem je voucher en je reserveringsbewijs mee en toon deze bij SEA LIFE op je telefoon of geprint. Dit is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt het treinticket, de voucher en reserveringsbewijs niet wijzigen of annuleren en niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De voucher en het reserveringsbewijs zijn geldig voor 1 persoon en zijn alleen te gebruiken in combinatie met het treinticket van deze aanbieding.

 • Je kunt het treinticket, de voucher en het reserveringsbewijs niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Website
SEA LIFE Scheveningen
Hoe kom je er?

Met tram 9 vanaf Den Haag Centraal ben je binnen 15 minuten in Scheveningen (halte Kurhaus). Dan is het nog 5 minuten lopen naar SEA LIFE.

Openingstijden
1 t/m 26 december
10.00 - 17.00 uur.
27 t/m 31 december
10.00 uur t/m 18.00 uur.
De entree sluit één uur voor sluitingstijd.
Extra informatie

Honden zijn niet toegestaan.