Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar de Nijmeegse 4Daagse

De derde week van juli is het weer tijd voor de 4Daagse, de grootste wandelprestatietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, groene omgeving. Allemaal met hetzelfde doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje. 

Ook als je niet meeloopt heeft de 4Daagse veel te bieden! Zo kun je genieten van de kleurrijke Vlaggenparade, de betoverende Waal in Vlammen, de levendige Roze Woensdag, de uitbundige Vierdaagsefeesten en natuurlijk de glorieuze finish op de Via Gladiola. Koop hier je treinkaartje naar Nijmegen en wees verzekerd van een voorspoedige trip.  

Kies je vervoerbewijs

Enkele reis

Nijmegen

Reis vanaf elk treinstation in Nederland naar station Nijmegen.

Dagretour

Nijmegen

Reis vanaf elk treinstation in Nederland naar station Nijmegen en weer terug.

Groepsticket Daluren

Groepsticket Daluren

2 t/m 7 personen

Reis voordelig met een groep in de daluren. Ben je met 7 personen? Dan betaal je p.p. € 7,15 voor een enkele reis naar Nijmegen.

Bereikbaarheid

In de week van de 4Daagse bezoeken zo'n anderhalf miljoen mensen Nijmegen en omgeving. Ze komen hier om te wandelen, om hun geliefden langs de route aan te moedigen en om te feesten. Wandelaars en toeschouwers worden geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Vanaf station Nijmegen ben je binnen mum van tijd bij de Wedren en in een paar minuten sta je midden in het bruisende centrum, klaar om de wandelaars aan te moedigen.

Goed om te weten

  • Laad je e-tickets voordat je op reis gaat op je mobiel in de NS-app. Afdrukken kan natuurlijk ook.
  • Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  • Inchecken hoeft niet met een e-ticket. Poortjes kunnen worden geopend met het e-ticket in de NS-app.
  • Wil je meldingen ontvangen over jouw treinreis? Plan dan je reis van deur tot deur in de NS-app en meld je treinreis aan.
  • Bekijk hier het volledige aanbod losse kaartjes.

Heb je de NS-app nog niet? Download ‘m dan gratis in de App Store of Google Play.