Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Groningen

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Groningen. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Welkom in het levendige Groningen

Verken Groningen, de gezellige studentenstad van het noorden. Reis af naar Groningen en ontdek de schilderachtige grachten, historische architectuur en levendige ambiance. Je vindt hier een divers cultureel aanbod, gezellige winkelstraten en een overvloed aan knusse café's. Kuier door het groene Noorderplantsoen en dwaal door pittoreske straatjes. Duik in één van de interieurwinkels of waan je even student in het Universiteitsmuseum. 's Avonds ben je verzekerd van een leuke borrelplek en heerlijke maaltijd. Groningen heeft voor ieder wat wils. Of je nu de beroemde Martinitoren wilt beklimmen, het Groninger Museum wilt bezoeken, of simpelweg wilt genieten van de levendige sfeer. Laat de trein je naar deze betoverende stad voeren voor een onvergetelijk verblijf in Groningen.

Stations in Groningen

Er zijn 3 stations in Groningen, verspreid over de hele stad. Altijd een in de buurt dus. De stations zijn:

  • Centraal Station Groningen
  • Station Europapark
  • Station Groningen-Noord

Populaire treintrajecten van en naar Groningen

Groningen is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg. Ook ben je met de trein zo op andere bestemingen. Of je nu vertrekt of aankomt, de trein brengt je moeiteloos naar diverse steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden, Zwolle en Nijmegen. Je hoeft alleen nog maar aan boord te stappen. Plan vandaag nog je reis!

Reizen naar Groningen Reizen vanuit Groningen
Amsterdam - Groningen Groningen - Amsterdam
Leeuwarden - Groningen Groningen - Leeuwarden
Utrecht - Groningen Groningen - Utrecht
Rotterdam - Groningen Groningen - Rotterdam
Zwolle - Groningen Groningen - Zwolle

Naar Groningen vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.