Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

4x de leukste winkels in Den Haag

Dutch design met een verhaal, zelfgekweekte planten in een steengoede pot en kleurrijke nylon tassen voor al je strandspullen. Van souvenirwinkel 2.0 tot duurzaam warenhuis, dit zijn de leukste winkels in Den Haag.


1. The Hague's Finest

Van het kookboek Noordzeevis uit Scheveningen tot een ‘Vamos a la Haya’ strandlaken, bij The Hague Finest vind je het leukste én lekkerste lokale goed. Zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen en vaak met een fikse funfactor. Ambachtelijk, creatief en 100% van Haagse makelij.

Valeriusstraat 83, thehaguesfinest.com

2. Edwin Pelser

Designliefhebbers hebben in het oergezellige Zeeheldenkwartier vaak maar één focus: de interieurwinkel van Edwin Pelser. Op deze plek maak je in huiskamerachtige sfeer kennis met de mooiste ontwerpen van gevestigde labels en jonge talenten. Stuk voor stuk producten met een verhaal, van de Twisted Candle van Lex Pott tot de Dandelight van Studio Drift.

Piet Heinstraat 123-125, edwinpelser.nl

3. Little Green Shop

In de Little Green Shop in het Zeeheldenkwartier verkopen Barro en Zoë een zorgvuldig geselecteerde collectie planten, potten, keramiek, droogbloemen en vintage vondsten. De naam Little Green Shop is toepasselijk, want het duo heeft duurzaamheid en liefde voor de natuur hoog in het vaandel. Zeker zien: de kleine kas boordevol tropische planten. Dit is absoluut èèn van de leukste winkels in Den Haag.

Prins Hendrikstraat 103, littlegreen-shop.nl

4. Wiezewasjes

Dit winkeltje is de schatkamer van het Hofkwartier en tot de nok toe gevuld met hebberig makende oorbellen, ringen, armbandjes en fonkelende edelstenen, van rozenkwarts tot rode jaspis. Mooi: bij het samenstellen van de collectie gaat aandacht uit naar kwaliteit, milieu en mens. Ook het inpakken gebeurt duurzaam, met recyclebaar materiaal.

Papestraat 9, wiezewasjes.nl

7x zien en doen in Den Haag

Winkelen op de Fred, picknicken in de Paleistuin? Dit kun je doen in Den Haag.

3x bijzondere musea in Den Haag

Verborgen schatten in de Hofstad.