Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Reisplanner Wear app

De Reisplanner Wear app is onmisbaar op uw smartwatch. U plant eenvoudig van en naar uw favoriete locaties. Daarnaast wordt u tijdens uw reis op de hoogte gehouden van het verloop en eventuele wijzigingen. Zo heeft u altijd de belangrijkste informatie over uw treinreis bij de hand. De Reisplanner Wear App is alleen beschikbaar voor apple watches.


Smartwatch en NS

Met de komst van de smartwatch wil NS u nog beter van dienst zijn. Daarom hebben we een eerste versie van de Reisplanner Wear gelanceerd. We zijn benieuwd naar wat u ervan vindt en horen graag uw mening. Wij leggen u graag uit hoe u de Wear gebruikt.

  • Bestemming kiezen: In de app op uw telefoon kunt u uw huis- en werkadres instellen. Wanneer u de app opstart op uw smartwatch zal deze detecteren waar u bent. Bent u thuis geeft hij de volgende reis naar het werk en andersom. Bent u ergens anders dan geeft de app de keuze tussen werk en thuis.
  • Eerst mogelijke reis: De smartwatch laat u de eerst mogelijke reis naar uw bestemming zien. Is deze reis voor u niet haalbaar dan selecteert u eenvoudig de volgende reis.
  • Reisbegeleiding: Als u de getoonde reis wilt gaan maken, selecteert u deze door de reis aan te tikken. De vertrek-, overstap- en aankomststations worden dan getoond.
  • Uitcheck reminder: Eenmaal op bestemming aangekomen zal de smartwatch gaan trillen en een melding geven dat u moet uitchecken.
  • Personalisatie: U kunt de app personaliseren door een foto in te stellen voor de thuis- en werk locatie. Zo krijgen uw reismogelijkheden en andere schermen in de Reisplanner Wear app een persoonlijk tintje.