Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Opzeggen of Annuleren jaarabonnement

Vragen over opzeggen of annuleren van uw NS Fietsenstallingen-abonnement of fietskluisabonnement.


Zelfservice en bewaakte stallingen

Opzeggen jaarabonnement bewaakte stalling (in stalling aangeschaft)

Heeft u uw abonnement in de stalling aangeschaft? U kunt bij de beheerder van de stalling aangeven dat u uw jaarabonnement voor de stalling wilt opzeggen. Om uitbetaling van uw vergoeding aan te vragen over uw abonnement kunt u gebruikmaken van het formulier onderaan deze pagina.

Opzeggen bewaakte stalling (online aangeschaft)

Wilt u uw online aangeschafte jaarabonnement voor de bewaakte fietsenstalling opzeggen? Dat kan door ons uw abonnementssticker op te sturen. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en uw OV-chipkaartnummer. Het adres is:

NS Fiets BV
Afdeling Opzeggingen
Postbus 2572
3500 GN Utrecht

Na opzegging ontvangt u een bevestiging per e-mail op het bij ons geregistreerde e-mailadres (zie uw persoonlijke omgeving op Mijn NS). Het teveel betaalde bedrag voor uw abonnement ontvangt u automatisch retour.

Opzeggen zelfservice stalling  (online aangeschaft)

Wilt u uw huidige abonnement toch opzeggen? Dat kan telefonisch via onze Klantenservice. Zij zijn dag en nacht bereikbaar via 030 – 7515155

Opzeggen Jaarabonnement Hilversum Sportpark

Om uw abonnement op de zelfservice stalling bij Hilversum Sportpark op te zeggen, stuur u uw toegangspas en een ingevuld restitutieformulier op. Het restitutieformulier is ook te vinden onderaan deze pagina. Gebruik een stevige envelop en bevestig de pas op een stevige ondergrond. Het adres is:

NS Fiets BV
Afdeling Opzeggingen
Postbus 2572
3500 GN  Utrecht

Na ontvangst maken wij het teveel betaalde bedrag en de borg van € 20 voor de toegangspas weer aan u over.

Stallen op rekening opzeggen

Wilt u Stallen op rekening opzeggen? Dat kan telefonisch via onze Klantenservice. Zij zijn dag en nacht bereikbaar via 030 – 7515155. 

Fietskluizen

Abonnement opzeggen

Om uw abonnement op de fietskluis op te zeggen, stuurt u uw sleutel van de fietskluis en een ingevuld restitutieformulier op. Het restitutieformulier vindt u onderaan deze pagina. Gebruik een stevige envelop en bevestig de sleutel op een stevige ondergrond. Het adres is:

NS Fiets BV
Afdeling Opzeggingen
Postbus 2572
3500 GN  Utrecht

Na ontvangst maken wij het teveel betaalde bedrag en de borg van € 40 voor de sleutel weer aan u over

Reservering annuleren

Staat u op de wachtlijst voor een fietskluis en heeft u geen interesse meer? Dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons laat weten via NS Klantenservice.

Uitbetaling vergoeding

Bij voortijdige beëindiging van een jaarabonnement heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding. Deze vergoeding ontvangt u over de periode tot de datum dat het abonnement wordt beëindigd. Het resterende bedrag ontvangt u binnen 6 weken retour, samen met de betaalde borgsom, op het door u opgegeven rekeningnummer. In de Berekening uitbetaling vergoeding ziet u hoeveel abonnementsgeld u terugkrijgt.