Naar content

Hoofdnavigatie

Uw reis vervolgen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw reis vervolgen. Op deze pagina leest u de veelgestelde vragen over het bereiken van uw eindbestemming en de snelheid waarmee vervangend vervoer kan worden geregeld.


Wanneer wordt vervangend vervoer geregeld?

Vervangend vervoer wordt direct geregeld als de trein gestrand is en het eerst volgende station niet op loopafstand is van de gestrande trein. 

Hoe lang duurt het om vervangend vervoer te regelen?

Dit kan variëren van 30 minuten tot 2 uur. Dit is afhankelijk van de oorzaak van stilstand en de plek waar de trein is gestrand.

Ik moet heel snel ergens zijn, kan NS ook een taxi voor mij regelen?

Nee helaas, we kunnen niet voor ieder individueel geval een taxi regelen. U zult moeten wachten op de bus die u naar het dichtsbijzijnde station brengt. Vanaf hier kunt u uw reis vervolgen op de manier die u het beste past. 

Wat gebeurt er als ik mijn bestemming niet meer kan bereiken?

Dit is heel spijtig en we zullen dan alles in werking stellen om te zorgen dat u toch thuis kunt komen. In eerste instantie is het trein- en stations personeel hiervoor het aanspreekpunt.

Daarnaast kunt bij de NS informatiepaal terecht. Deze palen vindt u op elk station, in de buurt van de poortjes of op het perron. Druk op de i-knop en u krijgt een NS-medewerker te spreken. U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers van Klantenservice.