Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Arnhem

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Arnhem. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Welkom in Arnhem, de Gelderse hoofdstad

Ondanks de verwoestingen tijdens de Slag om Arnhem in september 1944, ademt de hoofdstad van Gelderland nog steeds een levendige sfeer uit. Tijdens een bezoek aan Arnhem zie je middeleeuwse kelders, de wereldberoemde Brug te Ver en een bonte mix van modewinkels. Een letterlijk hoogtepunt is toch wel de waanzinnige rit met een glazen lift naar een betoverend uitzichtpunt op 73 meter hoogte in de Eusebiuskerk. Hier wacht je een adembenemend panorama en een onvergetelijke ervaring. En heb je meer zin om een lange afstand te wandelen, dan kun je vanuit de stad ook snel verschillende natuurgebieden in. Pak de trein naar Arnhem en verken deze prachtige stad.

Stations in Arnhem

Er zijn vier stations in Arnhem, dus er is altijd een in de buurt. De stations zijn:

  • Arnhem Centraal
  • Arnhem Velperpoort
  • Arnhem Presikhaaf
  • Arnhem Zuid

Populaire treintrajecten van en naar Arnhem

Uit welke windrichting je ook komt, Arnhem is gemakkelijk te bereiken met de trein. Of het nou je vertrek- of aankomststation is. Zo ben je met de trein snel in onder andere Amsterdam, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Doetinchem, Zwolle, Nijmegen. Je hoeft alleen nog maar in te stappen. Plan nu je reis! 

Reizen naar Arnhem Reizen vanuit Arnhem
Amsterdam - Arnhem Arnhem - Amsterdam
Utrecht - Arnhem Arnhem - Utrecht
Breda - Arnhem Arnhem - Breda
Zwolle - Arnhem Arnhem - Zwolle
Doetinchem - Arnhem Arnhem - Doetinchem
Nijmegen - Arnhem Arnhem - Nijmegen

Naar Arnhem vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.