Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein van Amsterdam naar Eindhoven

Stap direct in de trein, en reis comfortabel tussen Amsterdam en Eindhoven in 1 uur en 18 minuten. Boek eenvoudig je e-ticket online vanaf € 22,70.

Alle treinkaartjes Enkele reis

1:18 uur

reistijd van station naar station

15.000 gram

CO2-uitstoot bespaard, vergeleken met dezelfde reis per auto

0 keer

overstappen op dit traject

Trein Amsterdam – Eindhoven

Met de trein reis je comfortabel van Amsterdam Centraal naar Eindhoven Centraal. En je bent nog groen bezig ook. Zo bespaar je maar liefst 15.000 gram CO-2uitstoot, vergeleken met dezelfde afstand als je die per auto aflegt, omdat elke trein van NS voor 100% op windstroom rijdt.

Op Eindhoven Centraal loop je eerst door de stationstunnel. Wist je dat daar 200.000 mensen per dag doorheen komen? En dan: op naar jouw bestemming in de lichtstad Eindhoven. Zo kun je naar het Van Abbe-museum, of het DAF-museum. Wil je de lichtjes van de lichtstad ontdekken? Probeer dan eens Motion, GLOW, of de lichtjesroute. Het Philipsmuseum hoort er natuurlijk ook bij.

En dan zijn er nog volop winkels te verkennen, vind je het PSV-stadion, de Blob, en heel veel street art. Eindhoven bruist van de energie. Een kop koffie in een oude fabriek en lekker struinen over Strijp-S. Van Philips tot Piet Hein Eek. Volop verkennen in Eindhoven.

Treinkaartjes Amsterdam - Eindhoven

Heb je nog geen OV-Chipkaart of treinkaartje? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze reis te maken:

Een digitaal treinkaartje

Wil je naar Eindhoven en koop je een digitaal treinkaartje? Dan bespaar je 1 euro per kaartje, vergeleken met de kaartautomaat. Lees hier alles over digitale treinkaartjes.

NS Groepsticket Daluren

Al vanaf twee personen is een Groepsticket naar Eindhoven een interessante optie. Met een NS Groepsticket kies je vooraf het traject en bepaal je hoe groot jouw reisgezelschap is. Hoe groter de groep, hoe goedkoper het treinkaartje per persoon. Bekijk hier de details over NS Groepsticket Daluren.

Vroegboekkorting

Als je over 4 of meer dagen op reis gaat, profiteer je van 10% korting met NS Vroegboek Dal. De reis is in de daluren vaak rustig, dus zo heb je én korting én een hogere kans op zitplaats. Dat is nog eens lekker reizen naar de lichtstad. Lees hier alles over NS Vroegboek Dal.