Naar content

Hoofdnavigatie

Stallen op rekening aanvragen

Makkelijk met uw OV-chipkaart in- en uitchecken bij de fietsenstalling.


De voordelen

  • Aanmelden is gratis
  • Makkelijk met uw OV-chipkaart in- en uitchecken bij de fietsenstalling
  • Geen contante betaling meer nodig
  • Maandelijks een factuur met overzicht wanneer u uw fiets heeft gestald, in te zien via Mijn NS

Zo werkt het

  1. U meldt zich gratis aan met uw persoonlijke OV-chipkaart. Na registratie krijgt u een bevestigingsmail van ons. U kunt direct gebruikmaken van Stallen op rekening.
  2. Als u uw fiets stalt bij een bewaakte fietsenstalling met servicemedewerkers, checkt u uw fiets in met de OV-chipkaart en checkt u bij het ophalen van de fiets weer uit bij de beheerder. Stalt u bij een bewaakte zelfservice stalling, dan houdt u uw OV-chipkaart voor de display en volgt u de aanwijzingen. Bij het verlaten van de stalling checkt u weer uit met uw OV-chipkaart.
  3. De kosten van Stallen op rekening worden maandelijks achteraf verrekend naar verbruik, via automatische incasso. Op de factuur vindt u een overzicht van de dagen waarop u een fiets heeft gestald. Deze facturen kunt u via Mijn NS inzien.

Stallen op rekening blijft actief totdat u zich afmeldt. Dit kan op elk moment via Mijn NS.

Let op: heeft u een NS-Business Card of andere mobiliteitskaart? Dan kunt u waarschijnlijk direct Stallen op rekening. U kunt dit navragen bij uw werkgever.

Beschikbaarheid en tarieven

Tarieven

De kosten voor Stallen op rekening zijn maximaal € 1,25 per dag. Bekijk het totaal overzicht van de tarieven van de verschillende locaties.

Waar kunt u Stallen op rekening?

U kunt in alle bewaakte en zelfservice stallingen gebruikmaken van Stallen op rekening, met uitzondering van de stationsstallingen bij station Hilversum Sportpark, Amersfoort Schothorst en Groningen.