Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Als mobiliteitsaanbieder samenwerken met NS

NS wil reizigers zo eenvoudig mogelijk van deur tot deur laten reizen. Om dat doel te bereiken werken we samen met verschillende aanbieders van mobiliteit. Zo maakten reizigers in 2019 meer dan 5 miljoen ritten op een OV-fiets. Reizigers die met de auto naar het station komen kunnen eenvoudig parkeren bij één van de ruim 300 P+R terreinen in Nederland. Met de NS-Zonetaxi reizen reizigers eenvoudig van en naar meer dan 370 stations in Nederland. En zakelijke reizigers kunnen gebruikmaken van een Greenwheels-auto op meer dan 1.800 locaties in Nederland. Ben jij een aanbieder van een mobiliteitsdienst en wil je samenwerken met NS? Neem dan contact met ons op.


Onze huidige deur-tot-deur-diensten

OV-fiets

OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Als je met de trein aankomt op het station, huur je snel en eenvoudig een OV-fiets en fiets je verder naar je afspraak. Er zijn bijna 300 huurlocaties: op veel stations, bij bus- of metrohaltes en bij P+R terreinen.

Parkeer + Reis (Q-park)

Met de auto reis je comfortabel en droog naar het station. Vervolgens parkeer je vlakbij het station én profiteer je van een voordelig dagtarief als je verder reist met de trein. 

NS-Zonetaxi

Met NS-Zonetaxi reis je gemakkelijk en snel van én naar meer dan 370 stations tegen een aantrekkelijke prijs. De NS-Zonetaxi rijdt vanaf de eerste tot en met de laatste trein. Je hebt al een taxirit vanaf € 8,50. Voor dit tarief kun je alleen reizen, of maximaal 3 personen extra meenemen. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken. Je betaalt vooraf via iDEAL of achteraf via automatische incasso.

Greenwheels

Op ruim 1.800 locaties door Nederland en bij 110 NS-stations staan Greenwheels voor je klaar. Dit zijn deelauto’s die je deelt met anderen, maar niet tegelijkertijd. Je haalt de auto op en brengt deze terug wanneer je maar wilt. Dat scheelt een hoop gedoe. Nooit meer nadenken over verzekeringen, wegenbelasting, parkeren of onderhoud. En ook nog een stuk milieuvriendelijker.