Naar content

Hoofdnavigatie

Tarieven consumenten deur-tot-deurdiensten

Wat zijn de tarieven van deur-tot-deurdiensten als u na de reis met de trein of het OV gebruik wilt maken van andere vervoermiddelen voor het laatste stukje van uw reis?


Reizen met de OV-fiets

De makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van uw reis. U betaalt géén abonnementskosten meer, maar alleen nog voor het gebruik van de OV-fiets. De ritprijs van een OV-fiets bedraagt € 3,85 per 24 uur.

Fietskluis huren

Is er op het station geen bewaakte fietsenstalling, dan zijn er vaak fietskluizen beschikbaar. Een fietskluis huurt u per jaar. De kosten voor een jaarabonnement bedragen € 109. U betaalt eenmalig € 40 borg.

Stallen op rekening

U kunt uw fiets stallen op het station en achteraf betalen. Het dagstaltarief bedraagt € 1,30. Het is mogelijk een abonnement af te sluiten voor Stallen op rekening.

Zelfservice stalling

Een aantal stations heeft een fietsenstalling met geautomatiseerde toegangssysteem met camerabewaking. Het voordeel van deze stalling is dat u uw fiets van de eerste tot en met de laatste trein droog en veilig kunt stallen. U betaalt € 105 voor een jaar stallen. Daarnaast betaalt u € 20 borg voor een toegangspas.

Jaarabonnement fietsenstalling

U kunt op meerdere plekken in Nederland een jaarabonnement nemen om uw fiets veilig te stallen. De prijzen verschillen.

Huren Greenwheels-auto

Vaste NS-klanten ontvangen eenmalig € 25 korting bij aanmelding en betalen geen registratiekosten (ter waarde van € 20). U rijdt al vanaf € 1 per uur en € 29,99 per dag.

NS Zonetaxi

U kunt op 130 stations gebruik maken van een NS Zonetaxi vanaf € 7,30 per rit.

Parkeren bij Q-Park P+R terreinen

Reist u een dag met uw OV-chipkaart bij NS, dan heeft u recht op korting op het parkeertarief. Hoeveel korting en hoe u voordelig gebruik kunt maken van Q Park leest u bij deur-tot-deurdienst Q Park P+R.

Met bus, tram of metro

U kunt voordelig reizen met bus, tram of metro in combinatie met uw OV-chipkaart of OV-treinabonnement.