Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Gastenboek

Reacties van instanties en scholieren in het online gastenboek van Luister'NS.


Davey

"Hallo Ron en Patrick, allereerst nogmaals dank voor jullie presentatie, wij (de kinderen en ikzelf) vonden het reuze interessant en we hebben ook weer een hoop geleerd. Enorm goed initiatief van de NS, hopelijk mogen jullie dit samen nog vele jaren doen! Daarnaast bedankt voor de foto's, we gaan ze samen bespreken."

Linda

"Hoi Cindy en Ingrid, nogmaals dank voor de fijne gastles over jullie indrukwekkende beroep. Ik kreeg van alle groepen terug dat ze de les als zeer prettig hebben ervaren door jullie enthousiaste presentatie. Het maakte zeker een indruk op onze leerlingen. De enige tip en daar hebben we al over gesproken was het tijdsbestek. We verwelkomen dit project zeker nog eens op onze school."

Karima

“Hallo meneer arno en meneer jo bedankt voor het langs komen het was echt tegek en leuk vooral het fimpje over kim het was echt eng maarwel leuk ik heb veel van jullie geleerd ik heb echt nooit gedacht dat er zo een enge vreselijke dingen gebeuren met treinen en rails enzo ik denk echt niet dat iemand nog wat wat gaat uitvreten met de treien enzo ik was wel erg geschokken over je weet zelf ...!!! Vriendelijke groet, Karima uit de school van nazareth t'spoor”

Basisschool 't Spoor groep 7/8 Limmel

“Hallo Arno en Jo, Wij hebben een super leuke gastles van jullie gehad gisteren. We hebben veel geleerd en beloven dat we NOOOOOOIIIIIITTTTT meer bij het spoor spelen. We zijn allemaal nog wat witjes vanwege die harde knal van gisteren! We vonden het een prettige middag en wellicht tot een andere keer! Heel veel groetjes van alle kids van groep 7/8 Limmel, juf Vera en juf Anouk”

Rachelle

“Beste Jo en Arno, Ik vond jullie les echt super interesant. Ik schrok echt toen dat koffer viel. Ik vond sommige stukken erg zielig. Het was erg leuk dat jullie ook nog vanalles uitdeelden. Ik vond het erg interesant van die agressie stropdas en die agressie bloes. Ik heb er erg veel van geleerd en ik zal altijd goed blijven opletten”.

Janneke 

“Beste Jo en Arno, ik vond het een leerzame les. Vooral de klap vergeet ik nooit meer. Wat afschuwelijk voor een machinist. Ik vind het dapper van u dat u daarna toch weer gaat werken. Groetjes van Janneke”

Celine 

“Hey Jo en Arno en de rest van de NS, ik vondt de les die jullie gegeven hadden heel erg interesant!!!,ik denk wel dat iedereen dat vond.ik vond het heel leuk hoe jullie het vertelde en met dat koffer bijvoorbeeld:dat koffer die jullie lieten vallen alsof er iets ontplofte onder de trein dat maakte het heel erg spannend.en jullie haddden ook een hele mooie uitgewerkte presentatie op het smartboard.jullie hebbben veel verteld,over die kim en de gevaren bij een trein en bij het spoor.bijvoorbeeld:wat er kan gebeuren.ik ga zeker eens jullie site bekijken.ik hoop jullie volgend jaar weer te zien ,maar dan op sintmaartenscollege VMBO,want julllie waren echt heel grappig en konden dingen echt heel goed uitleggen. jullie hadden ook leuke foto`s .en dat filmpje over dat meisje vond ik wel erg,maar ze moet wel beter uitgaan kijken.ik zal nu ook beter uitgaan kijken bij een spoor,dat deed ik ook al,want ik kwam of kom toch nooit bij een spoorweg.dit was het ik hoop jullie nog eens een keertje te zien.tot kijk dan maar. Groetjes Celine :):):)doei!!!”

Wil je ook een bericht achterlaten in ons online gastenboek?