Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

De NS Community

De NS Community, voorheen bekend als het NS Serviceforum, is een online plek waar iedereen terecht kan met vragen of tips over het reizen met NS. U kunt hier in gesprek gaan met andere reizigers, en daarnaast is het NS Webcareteam iedere dag van 10 tot 22 uur aanwezig.


Informatie zoeken

Veel vragen zijn al eens gesteld. Medereizigers en NS moderators hebben deze vragen niet alleen gedetailleerd beantwoord, maar ze delen ook hun ervaringen. Kijk daarom eerst even naar de topics die al beantwoord zijn. Om gemakkelijk te kunnen zoeken is de website opgedeeld in verschillende rubrieken zoals ‘Abonnementen’, ‘Acties en uitjes’, ‘Op het station’ en ‘Internationaal reizen’. Uiteraard kunt u ook gericht zoeken via de zoekfunctie.

Vragen stellen

Staat uw vraag of onderwerp er nog niet bij? Maak dan zelf een topic. Om dat te kunnen doen of om te reageren op een topic van iemand anders, moet u uzelf wel even registreren. Kleine moeite!

Beloning verdienen

Hoe meer u bijdraagt aan de community, hoe hoger de beloning. Door bijvoorbeeld andere reizigers te helpen of door bij te dragen aan een goede sfeer, kunt u een rank, badge of groene smiley verdienen. Dat is leuk voor u en het helpt andere gebruikers. Want op deze manier maken we samen van de community een nog leukere plek waar reizigers nog beter en sneller geholpen worden. Samen weten we meer!

Filmpje

Wilt u even zien hoe het werkt? Bekijk het filmpje!