Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Fotowedstrijd NS Dagje Uit

Elke maand geven we te gekke prijzen weg met onze fotowedstrijd via social media. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw mooiste foto delen via Instagram, Facebook of via de website van NS Dagje Uit. Per maand hebben we een ander thema waar je foto bij moet passen. Deel jouw mooiste foto en maak kans!


Wat kun je winnen?

Deel een foto van jouw bloesemwandeling in Nederland. De winnende foto wordt een maandlang tijdens daluren op de schermen in de Intercity's van NS vertoond en beloond met een vertoning in het NS Dagje Uit-magazine, het reisinspiratiemagazine van NS. 

Je kunt meedoen t/m 30 april 2024. De winnende foto wordt begin mei 2024 bekendgemaakt in een post op Instagram en Facebook.

Zo doe je mee

  1. Post jouw mooiste foto in het thema 'Bloesemwandelingen' op Instagram en/of Facebook. Tag @nsdagjeuit, gebruik de hashtags #NSDagjeUit en #fotowedstrijd_bloesemwandeling in je caption óf stuur je foto in via de website van NS Dagje Uit.
  2. Vermeld in je post of via de website van NS Dagje Uit waarom dit jouw favoriete wandeling is.
  3. Het volgen van @nsdagjeuit wordt gewaardeerd, evenals het delen van jouw inzending in je story en het opslaan van deze post*.

Goed om te weten

  • Iedere deelnemer mag maximaal drie foto's insturen.
  • Je account moet openbaar zijn om te kans te maken.
  • Door deel te nemen ga je akkoord met onze actievoorwaarden.
  • We delen wekelijks de leukste foto's via stories op onze Instagram en Facebookpagina.

*Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd door of met Instagram of Facebook.