Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dutch Grand Prix in Zandvoort

We brengen je erheen van deur tot deur!

Koop je Dutch Grand Prix Retour Plan je reis
Luchtfoto Circuit Zandvoort

Dutch Grand Prix 2022

Op 2, 3 en 4 september 2022 zal CM.com Circuit Zandvoort weer volstromen met duizenden racefans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Drie dagen lang races met de beste coureurs ter wereld, optredens van diverse artiesten en nog veel meer!

Vanaf 1 augustus vertellen we je meer over het reizen naar Zandvoort en geven we handige reistips. Houd de pagina dus in de gaten.

Dutch Grand Prix Retour

Koop online het NS Dutch Grand Prix (DGP) Retour. Zo voorkom je lang wachten bij de kaartautomaten. Kies hieronder het ticket dat bij jou past.

Met de trein naar Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is goed bereikbaar met de trein. Het circuit van Zandvoort ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het station. Er rijden op 2, 3 en 4 september tot wel 12 treinen per uur om jou zo dicht mogelijk in de buurt van de Dutch Grand Prix in Zandvoort te brengen.

Aangepaste dienstregeling Amsterdam – Zandvoort

De treinen tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee stoppen op alle tussengelegen stations behalve op station Overveen. Dit doen we zodat we elke 5 minuten een trein kunnen laten rijden. Daarom is dit station vanwege de veiligheid van vrijdag 2 t/m zondag 4 september afgesloten.

Station Overveen gesloten

Tussen Overveen en Haarlem kun je gebruik maken van de reguliere buslijn van Connexxion. Op deze lijn is je NS-vervoerbewijs helaas niet geldig. Je checkt in- en uit bij Connexxion. Reis je normaal met een NS-abonnement op dit traject? Dan kun je via de Klantenservice het bedrag terugvragen dat je teveel betaalde.

Drukte in de treinen

Ondanks dat we meer treinen inzetten tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee, is het goed om rekening te houden met extra drukte in de treinen en op de stations. We verwachten veel bezoekers. Dit kan leiden tot een langere reis- of wachttijd bij het overstappen op de trein naar Zandvoort aan Zee op de stations Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk en Haarlem. Dit is gemiddeld een half uur. Op andere trajecten kan het ook druk zijn. Neem daarom ruim de tijd voor je reis naar Zandvoort aan Zee. Houd ook voor de terugreis rekening met grote drukte.

Fiets kan niet mee

Vanwege de verwachte grote drukte kun je in dit weekend geen fietsen meenemen in de treinen richting Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee, en omgekeerd. Je kunt natuurlijk wel het laatste stukje van je reis met de OV-fiets. Deze is te huur op station Haarlem.

Plan je reis

Plan vooraf je reis van deur tot deur in de NS-App of in de Reisplanner op ns.nl. Doe dit ook nog een keer kort voor vertrek. Check dan ook alvast je terugreis. Zo ga je goed voorbereid op pad.

Wil je meer weten over de Dutch Grand Prix? Bekijk www.dutchgp.com voor meer informatie.