Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Haarlem

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Haarlem. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Haarlem, stad van hofjes en hotspots

Stap aan boord van de trein naar Haarlem en ontdek de gezelligheid van deze mooie stad. Verken de binnenstad met haar vele verborgen hofjes, stuk voor stuk oases van groen en rust. Zoek de levendigheid op in een van de vele cafés en geniet op je gemak van een kopje kwaliteitskoffie. Voor een dosis cultuur kun je terecht in het Frans Halsmuseum. Wist je trouwens dat Haarlem het oudste museum van Nederland heeft? Dat is het statige Teylersmuseum. Overal in Haarlem tref je de sporen van ambacht en historie. De statige St. Bavokerk zie je al van ver boven de stad uit torenen. Aan fijne winkels en boetiekjes geen gebrek, ook voor de duurzame shoppers. Toe aan een borrel? In de Jopenkerk hebben ze bier tot een kunst verheven. Daar kom je zeker aan je trekken. Kortom, tijd voor een tripje naar Haarlem!

Lange witte boot aan kade voor gevelhuizen met weerspiegeling in water

Stations in Haarlem

Er zijn 2 stations in Haarlem. De stations zijn:

  • Station Haarlem
  • Haarlem Spaarnwoude

Populaire treintrajecten van en naar Haarlem

Haarlem is eenvoudig te bereiken per trein vanuit diverse richtingen. Verken deze charmante stad en ontdek directe treinroutes naar Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Stap aan boord en laat je verrassen door de lokale sfeer, historische bezienswaardigheden en de prachtige ligging aan de Spaarne. De trein maakt reizen naar Haarlem moeiteloos. Plan je reis vandaag nog!

Reizen naar Haarlem Reizen vanuit Haarlem
Leiden - Haarlem Haarlem - Leiden
Amsterdam - Haarlem  Haarlem - Amsterdam
Utrecht - Haarlem Haarlem - Utrecht
Den Haag - Haarlem Haarlem - Den Haag
Rotterdam - Haarlem Haarlem - Rotterdam

Naar Haarlem vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.