Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

4x winkelen in Den Bosch

Lekker winkelen in Den Bosch? We nemen je graag mee op onze route langs de tofste fashion stores. We vermijden de grote winkelstraten en duiken de steegjes in.


1. Jutt en Juul

Jutt en Juul bieden het beste van twee werelden: beide winkels, van dezelfde eigenaressen, liggen in het knusse Kolperstraatje aan de Markt maar hebben net even een ander aanbod. Bij Juul zijn wat exclusievere merken als Amator, Iro en Ganni te koop en staat er chocola en wijn op tafel. Als je echt van mode houdt, maar net even wat minder te besteden hebt, dan ben je bij Jutt aan het juiste adres. Combi's die je zelf nooit zou verzinnen, mixen de modeminnende dames van Jutt en Juul gewoon bij elkaar en voilà: topoutfit!

Kolperstraat 9 (Juul) en Kolperstraat 25a (Jutt), juulfashion.nl

2. Liefste Fashion

Liefste Fashion opende een paar jaar geleden haar deuren en veroverde meteen onze harten. In een van de leukste straatjes van Den Bosch springt de winkel meteen in het oog: dáár wil je naar binnen. Eigenaressen Lieke en Stephanie hebben een grote liefde voor mode uit Scandinavië. De collectie is sophisticated chic; kleding waarin je je elegant en zelfverzekerd voelt. Leuk detail: als er een nieuwe collectie binnenkomt, organiseren Lieke en Stephanie vaak een feestje in de winkel.

Snellestraat 14, liefste-fashion.nl

3. Hello

We blijven in de Fonteinstraat, want bij Hello Den Bosch hebben ze een mooie mix gecreëerd van betaalbare en zo nu en dan ook wat luxere items. De winkel is erg leuk gestyled, en je vindt er een uitgebreide modecollectie, sieraden, zonnebrillen, sweaters, caps en zelfs lampen. Op z'n Brabants gezegd: deze winkel is keigaaf.

Fonteinstraat 2, hellodenbosch.com

4. LOTT. Gioielli

De eerste brandstore van LOTT. Gioielli in Nederland kun je het best tot het einde van de dag bewaren. Met de prachtige en unieke sieraden kun je de outfit(s) die je zojuist in bovenstaande winkels hebt gescoord helemaal afstylen. Er zit ook nog een koninklijk tintje aan: niemand minder dan onze eigen Koningin Máxima wordt regelmatig gespot met de oorbellen van LOTT.

Verwersstraat 6, lottgioielli.com

9x de smakelijkste restaurants van Den Bosch

Van buurtcafé tot borrelbar, dit zijn de lekkerste restaurants van Den Bosch.

6x zien en doen in Den Bosch

Het bourgondische hart van Brabant.