Naar content

Hoofdnavigatie

#samensterker

Het coronavirus raakt ons allemaal. Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Samen staan we sterker. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.


Verstuur een kaartje

We bieden je graag de mogelijkheid om een digitale ansichtkaart te versturen. Om zo je collega, familielid of een goede vriendin te laten weten dat je aan ze denkt!

Stiltecoupé voor thuis

Nu we allemaal veel meer thuiszitten, kan het weleens voorkomen dat je iemand achter het behang wil plakken. Omdat je nergens een stil plekje kunt vinden bijvoorbeeld. Om daar iets aan te doen introduceren we de Stiltecoupé Thuis. Zo kun je eindelijk weer rust vinden in je eigen huis.

PS Tag ons op social in jouw Stiltecoupé Thuis-foto en wie weet delen we deze in onze stories.

NS-kleurplaten

Het is soms best pittig om jezelf en je kinderen in deze tijd goed de dag door te loodsen. Want wat kun je je kinderen nog voorschotelen als zij net klaar zijn met hun schoolwerk en jij nét die belangrijke telefonische vergadering in moet? We bieden je daarom graag een oplossing: NS-kleurplaten. Leuk voor de kinderen. Of voor jou! Ze zijn hieronder te downloaden.

Heeft jouw kind(je) de kleurplaat ingekleurd? Maak er dan een foto van en stuur deze voor 1 juni 2020 naar redactie@ns.nl. Wie weet wint je kind(je) dan een leuke NS-prijs!

Blijf op de hoogte

Om onze reizigers op de hoogte te houden, brengen we korte video's uit waarin NS-medewerkers laten zien hoe zij vanaf stations, in de trein en vanuit zolderkamers zorgen dat Nederland verbonden blijft.