Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

#samensterker

Het coronavirus raakt ons allemaal. Juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Samen staan we sterker. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.


Knutsel je eigen conducteurspet

Waarschijnlijk ben je al even niet met de trein geweest. En misschien begin je ons zelfs wel een beetje te missen. Maar niet getreurd! Vanaf nu kun je NS in huis halen met ons ‘Knutsel je eigen conducteurspet’-pakketje, inclusief dagkaartje mét code om zelf te scannen.

Dit dagkaartje werkt uiteraard niet op onze stations, maar is thuis wel te scannen met de camera van je telefoon. Zo voelt het toch nog een beetje alsof je weer met ons op pad bent.

Knutsel je eigen conducteurspet

Stiltecoupé voor thuis

Nu we allemaal veel meer thuiswerken, kan het weleens voorkomen dat je iemand achter het behang wil plakken. Omdat je nergens een stil plekje kunt vinden bijvoorbeeld. Om daar iets aan te doen introduceren we de Stiltecoupé Thuis. Zo kun je eindelijk weer rust vinden in je eigen huis.

NS-kleurplaten

Het is soms best pittig om jezelf en je kinderen in deze tijd goed de dag door te loodsen. Want wat kun je je kinderen nog voorschotelen als zij net klaar zijn met hun schoolwerk en jij nét die belangrijke telefonische vergadering in moet? We bieden je daarom graag een oplossing: NS-kleurplaten. Leuk voor de kinderen. Of voor jou! Ze zijn hieronder te downloaden.

Verstuur een kaartje

We bieden je graag de mogelijkheid om een digitale ansichtkaart te versturen. Om zo je collega, familielid of een goede vriendin te laten weten dat je aan ze denkt!

Blijf op de hoogte

Om onze reizigers op de hoogte te houden, brengen we korte video's uit waarin NS-medewerkers laten zien hoe zij vanaf stations, in de trein en vanuit zolderkamers zorgen dat Nederland verbonden blijft.