Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Kun je ook niet wachten?

Om er weer lekker met de trein op uit te gaan? Lekker een lang weekend weg bijvoorbeeld, of een dagje een andere stad bezoeken? Wij ook niet. Daarom staan we, ook als het straks weer kan, voor je klaar.


Wat is jouw plan voor als het straks weer kan?

Onbezorgd op stap met je vriendinnen?

Het lijkt alweer een tijd geleden dat je onbezorgd op de bonnefooi een restaurant in kon wandelen en erna nog een concert mee kon pakken. Of dat je in de stralende zon je benen uit je lijf danste op een festival.

Kun jij ook niet wachten?

Een dag erop uit met het hele gezin?

‘Waar zullen we de kinderen dit keer eens mee naartoe nemen’, dacht je nog niet zo heel lang geleden. Een dagje naar de dierentuin, zandkastelen bouwen op het strand of een verrassingsbezoek aan opa en oma?

Of weer ‘gewoon’ lekker naar je werk?

Het is alweer even geleden dat je je op het perron met een cappuccino in je hand klaarmaakte voor je werkdag. Dat je op je gemak nog even het ochtendnieuws las en bekende gezichten tegenkwam in jouw dagelijkse traject naar werk.

Wat je plannen ook zijn, wij staan nog steeds voor je klaar!

Ook wij kunnen namelijk niet wachten om je weer overal naartoe te brengen. Zodat jij weer nieuwe herinneringen kunt maken en het beste uit je dag haalt. Één ding is zeker: als het straks weer kan, genieten we er extra van. Maar tot die tijd inspireren we je graag met leuke tips voor thuis.