Naar content

Hoofdnavigatie

Deur-tot-deurdiensten opzeggen of annuleren

Van én naar het station met uw eigen fiets, een OV-fiets, de Zonetaxi, Greenwheels of met bus, tram of metro. Een aantal deur-tot-deurdiensten kunt u opzeggen.


Deur-tot-deurdiensten opzeggen

U kunt uw deur-tot-deurdiensten zoals een abonnement op de OV-fiets of een jaarabonnement op een fietsenstalling, zelf opzeggen in Mijn NS onder het kopje 'opzeggen'. U kunt daar ook zien tot wanneer uw abonnementen zijn betaald. Na opzegging ontvangt u een bevestiging per e-mail op het bij ons geregistreerde e-mailadres (zie uw persoonlijke omgeving). Let op: u ontvangt alleen geld terug als u uw jaarabonnement 7 dagen na het afsluiten ervan opzegt en nog geen sticker heeft ontvangen.

Beëindiging van Stallen op rekening

Stallen op rekening blijft actief totdat u zich afmeldt voor Stallen op rekening. Dit kan op elk moment via Mijn NS.

Jaarabonnement fietsenstalling opzeggen

U kunt uw jaarabonnement op de fietsenstalling opzeggen bij de stallinghouder of via Mijn NS. Kijk voor meer informatie bij abonnement op een NS-Fietsenstalling opzeggen.

Rit met de Zonetaxi annuleren

U kunt een gereserveerde rit met de Zonetaxi tot 15 minuten voor aanvang van de taxirit online annuleren op nszonetaxi.nl. Als u later annuleert wordt er een vergoeding in rekening gebracht.

Wijzigingen bij Greenwheels

Wilt u een reservering of gegevens wijzigen, de reservering annuleren of het abonnement opzeggen? Op de website van Greenwheels lees u hoe u dit regelt.

Stallen op rekening beëindigen

Stallen op rekening blijft actief totdat u zich afmeldt voor Stallen op rekening. Dit kan op elk moment via Mijn NS.