Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Groepsticket Daluren

Laat jezelf weer gaan! Met het Groepsticket Daluren reis je nu ook vanaf 2 en 3 personen samen voordelig door heel Nederland.

Koop nu

Een dagje winkelen en een terrasje pakken in een andere stad, samen naar het strand of weer eens naar die verre vriend. Ga samen voordelig op pad door heel Nederland met het Groepsticket Daluren!

Voordelig op pad

Voordelig reizen met een groep van 2 tot 7 personen. Hoe groter de groep, hoe meer voordeel.

Het traject kies je zelf, de prijs staat vast

Ieder persoon in de groep krijgt een eigen e-ticket Enkele Reis Groep 2e klas voor een vaste prijs.

Daluren

Geldig op ma.-vr. van 00.00 tot 6.30 uur, 9.00 tot 16.00 uur en na 18.30 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.

Waar ga jij naartoe vandaag?

Wat je plannen ook zijn, we brengen je er graag naartoe. En nog voordelig ook. Want met het Groepsticket Daluren reis je nu ook vanaf 2 of 3 personen samen voordelig door heel Nederland. Het traject kies je zelf, de prijs staat vast. En hoe groter de groep, hoe meer voordeel! Ieder persoon in de groep krijgt een eigen e-ticket Enkele Reis Groep 2e klas voor een vaste prijs. Waar wacht je nog op? Laat jezelf weer gaan!

Personen Totaalprijs Enkele Reis Prijs Enkele Reis p.p.
2 € 32 € 16
3 € 32 € 10,67
4 € 35 € 8,75
5 € 38 € 7,60
6 € 41 € 6,83
7 € 44 € 6,30
Oma en kleinzoon aan het strand

Reizen met het Groepsticket Daluren

Het Groepsticket Daluren is alleen als e-ticket te koop op de website van NS en is niet te koop in de NS-app en NS-kaartautomaat op de stations.

Met een e-ticket hoef je niet in te checken. Reis je van of naar een station met gesloten poortjes, laad dan het e-ticket in de NS-app of print de PDF uit. Ga naar een poortje met een barcodelezer en open deze met de vierkante code op het e-ticket. Zo kom je nooit voor een gesloten poortje te staan.

Heb je de NS-app nog niet? Download ‘m dan gratis in de App Store of Google Play.

Veelgestelde vragen over het Groepsticket Daluren

 • Met hoeveel personen is het Groepsticket Daluren te gebruiken?

  Het Groepsticket Daluren is te gebruiken met een groep van 2 tot 7 personen. Hoe groter de groep, hoe meer voordeel. Elke persoon in de groep krijgt een eigen e-ticket Enkele Reis Groep 2e klas.

  Reis je alleen? Bekijk hier alle treinkaartjes.

 • Moet iedereen uit de groep verplicht samen reizen?

  Ja, leden uit dezelfde groep zijn verplicht om samen te reizen op hetzelfde tijdstip. Per groep is er één hoofdboeker en zijn er medereizigers. Hoofdregel is dat een medereiziger altijd samen reist met de hoofdboeker. Medereizigers kunnen tegelijk instappen of op een later station. 

 • Hoe ontvang ik het Groepsticket Daluren?

  De hoofdboeker ontvangt de e-tickets Enkele Reis Groep van alle groepsleden op het opgegeven e-mailadres. De hoofdboeker stuurt of geeft de e-tickets vervolgens aan de andere leden van de groep.

 • Wanneer mag er met het Groepsticket Daluren gereisd worden?

  Het Groepsticket Daluren is alleen geldig tijdens de daluren: op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag. Op Koningsdag (27 april) is het Groepsticket Daluren niet geldig.

  Het is dus niet toegestaan om met het Groepsticket Daluren tijdens de spits te reizen, ook niet wanneer de reis vóór de spits is begonnen.

 • Waar kan ik het Groepsticket Daluren kopen?

  Het Groepsticket Daluren is alleen als e-ticket te koop op de website van NS. Het Groepsticket Daluren is niet te koop in de NS-app en NS-kaartautomaat op de stations.

 • Ik wil ook terugreizen met dezelfde groep. Kan ik alvast een Groepsticket Daluren voor de terugreis kopen?

  Ja, het is mogelijk om bij aankoop van de heenreis ook direct e-tickets voor de terugreis te kopen. De terugreis mag ook op een latere datum zijn.
  Let op: na het afronden van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om de e-tickets te wijzigen. Let dus op dat je de juiste persoons- en reisgegevens invult.

 • Moet ik het e-ticket uitprinten?

  Nee, dit is niet noodzakelijk. Je kunt het e-ticket ook laden in de NS-app. Zorg er in dat geval voor dat je het e-ticket kunt tonen op een goed werkend en voldoende opgeladen apparaat. Het e-ticket is ook uitgeprint te gebruiken.

 • Moet ik inchecken met mijn e-ticket?

  Met een e-ticket hoef je niet in te checken. Reis je van of naar een station met gesloten poortjes, ga dan naar een poortje met barcodelezer en open deze met de vierkante code op het e-ticket.

  Let op: je kan de poortjes alleen openen door het e-ticket te laden en te tonen in de NS-app of met een uitgeprint e-ticket.

  Bewaar het e-ticket tot bij de uitgang van het aankomststation. Het kan nodig zijn om de poortjes te openen bij het aankomststation of bij een vervoerbewijscontrole.

 • Hoe open ik een poortje met het e-ticket?

  Alle poortjes kunnen worden geopend met een e-ticket. 

  Stap 1: Ga naar een poortje.
  Stap 2: Open je e-ticket in de NS-app en houd de vierkante code of het geprinte e-ticket tegen het verlichte vlak aan je rechterzijde.
  Stap 3: Het poortje opent en je kunt nu het station betreden of verlaten.

  Bewaar het e-ticket tot bij de uitgang van het aankomststation, het kan ook daar nodig zijn om de poortjes te openen.

 • Kan ik mijn e-ticket wijzigen?

  Nee, na het afronden van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om je e-ticket te wijzigen. Let dus op dat je de juiste persoons- en reisgegevens invult. E-tickets zijn persoonsgebonden, en alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs met foto.

Ook interessant voor jou