Rijen tulpen in verschillende kleuren met vijver

Uitjes in de meivakantie

UPDATE - Op dit moment zijn niet al deze uitjes meer beschikbaar. Daardoor kom je misschien niet op de juiste pagina terecht als je op een van de links hieronder klikt. Maar niet getreurd, er is altijd wat leuks te boeken bij Spoordeelwinkel! Kies bovenaan voor Alle uitjes en laat je inspireren.

Het is weer tijd voor de meivakantie! Kijk je er ook zo naar uit? Een week lang relaxen en genieten van én met elkaar. Het is met de stijgende temperaturen de ideale vakantie om uitstapjes te maken in eigen land. Wij hebben alvast de leukste dagjes uit voor je op een rij gezet. Toch even wat minder weer? Dan zijn er ook genoeg uitjes met binnen-activiteiten.


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


De leukste culturele dagjes uit in Nederland

Deze meivakantie kun je als cultuurliefhebber je ogen uitkijken!

De entree in het historische Maliebaanstation zorgt voor een vorstelijke ontvangst. Aan het perron staat dan ook een echte koninklijke trein. Het is de start van een boeiende reis door de treingeschiedenis. Verschillende attracties brengen de wereld van het spoor tot leven in het Spoorwegmuseum!

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Delft is één van de meest veelzijdige steden van Nederland. En dankzij het compacte centrum kun je overal te voet naartoe. Langs de schilderachtige grachten vind je leuke boetiekjes en winkeltjes, gezellige terrassen, maar ook galerieën en mooie kerken als de Oude Jan. 


Genieten voor klein en groot in de meivakantie

In ARTIS kun je je laten verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s en koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. 

Er is ook zoveel te zien en te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doedingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken.

Eropuit met de trein

Trek er deze meivakantie samen op uit met de trein! Alle uitjes van Spoordeelwinkel komen met een Dagretour. Zo reis je comfortabel en ontspannen naar je bestemming. 

Ga je op pad met het hele gezin, met de kleinkinderen of wordt het een moeder-dochter of vader-zoon-dagje? We hebben een selectie gemaakt van dagtrips waarmee je alle kanten op kan! Ook als het even niet zo'n mooi weer is.

Toch een ander dagje weg?

We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.