Uitjes in de Meivakantie

Tips voor een leuk dagje uit
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Genieten in de Meivakantie

De meivakantie! Wie kijkt er niet naar uit? Twee weken lang relaxen en genieten van én met elkaar. En de ideale vakantie om uitstapjes te maken in eigen land. Wij hebben alvast de leukste dagjes uit voor je op een rij gezet.

Vakantie is ontspannen. Dus geen files, zoeken naar een parkeerplek of jengelende kinderen op de achterbank. Ga met de trein! Alle uitjes van Spoordeelwinkel komen met een Dagretour. Zo reis je comfortabel en ontspannen naar je bestemming. De voorpret begint al in de trein!

De leukste dagjes uit in Nederland

Ga je op pad met het hele gezin, met de kleinkinderen of wordt het een moeder-dochter of vader-zoon-dagje? We hebben een selectie gemaakt van dagtrips waarmee je alle kanten op kan! Ook als het even niet zo'n mooi weer is.

In mei leggen alle vogels een ei. En ook in de dierentuinen is een ware geboortegolf aan de gang. Ga op kraamvisite in Blijdorp, daar is eind maart een babygirafje geboren. Vergeet ook de drie Aziatische leeuwenwelpjes en babybongo Lucah niet. Zo schattig!

Op de Leeuwenberg in Wildlands Emmen dartelen sinds kort de zusjes Zuna en Kimani rond. Zij zijn eind januari geboren, je kan uren kijken naar de capriolen die zij uithalen!

Voor de 'thrillseekers' hebben we World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht geselecteerd. Durf jij op de foto met een brullende T-rex of een van de andere levensechte en bewegende dinosaurissen? Ook spannend en altijd goed met kinderen is de Efteling. Tart de zwaartekracht in een van de spectaculaire achtbanen of doe het wat rustiger aan en geniet van een van de vele sprookjes in het park.

Gaat je voorkeur uit naar een stedentrip? Ook in die categorie hebben we een paar leuke uitjes geselecteerd. Combineer een bezoek aan onze prachtige hoofdstad met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Of pak de trein naar Den Haag en bezoek Madurodam of COMM, Museum voor communicatie. Allebei erg populair bij kinderen. Ook leuk voor de kids is het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Toch een ander dagje weg?

We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.