Naar content

Hoofdnavigatie

Conducteur leest voor tijdens Kinderboekenruil

Kinderboekenweek 2019

De Kinderboekenweek 2019 vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober. Het thema is vervoersmiddelen; Reis mee!. Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Anna Woltz. Het prentenboek van de Kinderboekenweek is geschreven door André Kuipers en geïllustreerd door Natascha Stenvert.


NS Kinderboekenruil

NS organiseert ook dit jaar weer de NS Kinderboekenruil die plaatsvindt op de laatste dag van de Kinderboekenweek: zondag 13 oktober. Op de NS Kinderboekenruil kunnen kinderen tussen 10.00 en 16.00 uur hun boek ruilen op station Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal.

Voorleesauteurs

We vinden het geweldig dat we die dag de Kinderboekenweekauteurs van dit jaar, Natascha Stenvert en Anna Woltz mogen ontvangen, maar we verheugen ons ook op de komst van Afran Groenewoud, Mina Witteman en Mark Haayema. Deze 5 fantastische kinderboekenschrijvers gaan voorlezen op zowel Utrecht Centraal als Amsterdam Centraal.

Wil je weten hoe laat en waar elke auteur voorleest? Je vindt de voorleesschema's van Amsterdam Centraal en Utrecht hieronder.

Een impressie van vorig jaar