Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dagje uit in Doetinchem

Parel in de Achterhoek

Doetinchem biedt een fijne mix van historische bezienswaardigheden, schilderachtige landschappen en tal van sfeervolle horecazaken. De stad staat bol van de historische en markante gebouwen. Of zet je groene treinreis voort met een bezoek aan een van de vele tweedehands-adressen. 

Het centrum van Doetinchem

Doetinchem is een echte winkelstad vol kleinere bijzondere winkels in historische panden. Struin langs de gezellige pleinen en bezoek het Stadsmuseum. Maar ook buiten het centrum van Doetinchem is veel te beleven; bossen, weilanden en fraaie boerderijen om te bezoeken. Neem de OV-fiets en ontdek de omgeving over fraaie fietspaden en langs knusse dorpjes. 

Sfeervolle restaurants Doetinchem  

Van traditionele restaurants tot bijzondere spots. Lunch in Doetinchem op een voormalig vrachtschip aan de Oude IJssel of dineer in een monumentaal pand in de culinaire hoofdstraat. In deze Grutstraat barst het van de gezellige bars en restaurants. Of geniet van lekkers uit eigen land of lokale wijn bij Stadsboerin Doetinchem, op het terrein van de voormalige gevangenis.